Lisää kuvia
Kerro muistosi-kentässä keitä kuvassa on, kuvaaja ja kuvausaika.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 3 MB.
Sallitut tiedostotyypit: png gif jpg jpeg.
Lisää pdf tiedosto
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 20 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf.
Kysymme kysymyksen estääksemme robottien syöttämät muistot.

Vaakasuorat tabit

Voit lähettää muistosi myös postitse: Hotelli- ja ravintolamuseo / Restopedia, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G 60, 00180 Helsinki. Liitäthän mukaan nimesi ja yhteystietosi.

Muiston lähettämisestä

Restopediaan lähetetyt muistot voivat olla muun muassa tekstiä, valokuvia, ravintoloiden ruokalistoja ja mainosmateriaalia. Ravintoloiksi luetaan kaikenlaiset paikat työmaaruokalasta yökerhoon, kahvilasta pubiin.

Lähettäessäsi aineistoa Restopedia -verkkosivustolle hyväksyt seuraavat käyttöehdot:

Lähettäessäsi muiston annat Hotelli- ja ravintolamuseolle ja Restopedia ry:lle pysyvän oikeuden julkaista materiaalia. Restopedian ylläpidolla on oikeus muokata, olla julkaisematta ja poistaa materiaalia. Muiston voi jättää nimellä tai nimimerkillä.

Lähettäjä vastaa oikeuksista
Restopediaan muistoja laittavalla tulee olla lupa julkaista aineisto. Muiston jättäjä vastaa siitä, että muisto ei loukkaa kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia eikä loukkaa kenenkään tieto- tai yksilönsuojaa. Mikäli muisto on kuva, on muistoa laittavan tarkistettava lupa julkaisuun kuvaajalta. Jos kuva on lähikuva tai jos siitä voi tunnistaa henkilöitä, on hyvien tapojen mukaista saada henkilöiden tai heidän huoltajan suostumus kuvan julkaisemiseen verkossa. Restopediaan tallennettujen kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla/kuvan omistajalla.

Miten ja missä muistoja voidaan käyttää?
Restopediaan tallennetut muistot ovat käytettävissä tutkimuksessa, näyttelyissä, julkaisuissa tai kaupallisessa kustannustoiminnassa tms. Julkaisija sitoutuu noudattamaan tekijänoikeuksia ja eettisiä periaatteita. Restopedia lähteenä ja muiston jättäjän nimi tulee mainita aineistoa käytettäessä. Kun käytät aineistojamme, toivomme siitä tiedon osoitteeseen restopedia@hotellijaravintolamuseo.fi
Hotelli- ja ravintolamuseolla on oikeus halutessaan liittää muistot kokoelmiinsa.

Käyttöehtojen muuttaminen
Restopedian ylläpitäjällä on oikeus yksipuolisesti muuttaa käyttöehtoja. Päivitetyt ja voimassaolevat käyttöehdot ovat käyttäjien nähtävissä Restopedian verkkosivustolla ja ne koskevat kaikkia muistoja.