Kokkiharjoittelijasta johtajaksi

Kerro muisto työurasi / ravintolasi alkuvaiheista? 

Aloitin nyppimällä riekon höyheniä Vaakunan kellarissa. Sitten perunoiden kuorimista viikon verran. Ensimmäinen itse valmistettu annos oli munakas.

Missä ravintolassa/ravintoloissa olet ollut töissä? Mitä ravintoloita olet omistanut? 

Vaakuna, Merihotelli, Hotelli Vieska, Karhun Kruunu, Fairmont, OK-Motor Hotel, Amado, Mamma Maria yms.

Miten työsi on ajan kuluessa muuttunut? 

Kokkiharjoittelijasta johtajaksi

Millaisia trendejä ja muoti-ilmiöitä muistat? 

Topless girls. Discon alkuaika - Kalastajatorppa

Keitä henkilöitä (esimiehiä, työkavereita, asiakkaita) sinulle on erityisesti jäänyt mieleen? 

Keittiömestari oli Heinonen. Varjeli salaisia reseptejään. Vähän naureskeltiin... Nuoremman mesun kanssa välillä naukkailtiin liekitysviinoja.

Mikä on lempiannoksesi juuri nyt? 

Wienerleike, mustamakkara

Saatko asiakaspalautetta? Millaista? 

Paljon tippejä amerikan mummoilta alkuaikoina. Vaakunan tarjoilijana kiittivät myös.

Kuvia