Ammattilaisten opintomatka

Hotelli- ja ravintola-alan ammattilaisten opintomatka Helsinkiin. Ravintola Groteski esiteltiin ja illallinen nautittiin hyvien viinien kera. Palvelu oli joustavaa ja ruoka huolella valmistettua ja maukasta. Groteski 26.11.2010 Helsinki

Alkuruoka
Jääkellarinlohta, mummonkurkkua, omenahyytelökuutio, sinappicréme, perunalettu, kirjolohen mätiä, ruohosipulirouhetta, varsiselleririhmat

Vaniljalla maustettua rapukeittoa, rapukakkua ja tomaattigeeliä
Ahvenanmaalaista karitsaa kahdella tavalla
Ylikypsää glaceerattua karitsanniskaa ja karitsan ulkofileetä, seesam-manteli-pähkinä-pistaasiakuorrutus, maustepippurikastiketta, tattipyrettä, mustia ja valkoisia papuja, vihreitä papuja ja omenakuutioita

Juustovalikoima, herkkujuustoja, joiden nimet jäi osin arvoitukseksi, kolmas pala kuitenkin lampaanmaitojuustoa, taateli-hunajaleipää, jossa myös pinjansiemeniä, mantelia ja korintteja

jälkiruokana
Suklaanougatiin kiedottu lakka-valkosuklaaparfaite, lakritsakastiketta,
passionhedelmää, marengin ja keksien muruja, vadelmia

PS. juustojen kanssa oli Pineau de Cherentes Coteaux de Saintonge
( G. Wellein, tercinier&Clie, 17, CHERMIGNAC)
-Marjatta Pohjola

Kuvia

Jääkellarinlohta, mummonkurkkua, omenahyytelökuutio, sinappicréme, perunalettu, kirjolohen mätiä, ruohosipulirouhetta, varsiselleririhmat Vaniljalla maustettua rapukeittoa, rapukakkua ja tomaattigeeliä Ahvenanmaalaista karitsaa kahdella tavallaLeipää ja levitettäJuustovalikoimaSuklaanougatiin kiedottu lakka-valkosuklaaparfaite
Linkkejä