Kokemuksen kautta uralla eteenpäin

Kerro muisto työurasi / ravintolasi alkuvaiheista? 

Vuoropäällikön ajoista mieleeni ovat jääneet erityisesti viikonloppujen yövuorot, jolloin ravintolasali täyttyi ääriään myöten. Tuolloin myös kassalinjan tällä puolella tunnelma ja toiminnan sujuvuus olivat parhaimmillaan.

Missä ravintolassa/ravintoloissa olet ollut töissä? Mitä ravintoloita olet omistanut? 

Olen työskennellyt Varkauden, Savonlinnan, Imatran, Tampereen ja Helsingin ravintoloissamme.

Miten työsi on ajan kuluessa muuttunut? 

Olen työskennellyt ketjussamme kymmenessä eri työtehtävässä ja kerryttänyt sitä kautta kokemusta ravintolatoiminnan operatiivisesta johtamisesta, ketjun markkinoinnista sekä viimeisimpänä henkilöstö- ja koulutusasioiden johtamisesta.

Millaisia trendejä ja muoti-ilmiöitä muistat? 

Ravintolan somistuksessa ja henkilökunnan pukeutumisessa asti näkyneet erilaiset teemakampanjat :)

Keitä henkilöitä (esimiehiä, työkavereita, asiakkaita) sinulle on erityisesti jäänyt mieleen? 

Minulla on ollut onni työskennellä hyvien esimiesten tiimeissä, joten kiitos siitä heille (tunnistanevat itsensä). Osasta työkavereista on tullut elinikäisiä ystäviä.

Mikä on mieleenpainunein ravintolamuistosi? 

Ensimmäinen uuden ravintolan avaus ravintolapäällikkönä sekä seuraavana vuonna valinta ketjumme vuoden ravintolapäälliköksi.

Mikä on lempiannoksesi juuri nyt? 

Ketjumme omista tuotteista juuri nyt McWrap-tuoteperheen tuotteet, mutta pitkäaikainen suosikkini on ElMaco.

Muuten isän valmistama savulohi.

Saatko asiakaspalautetta? Millaista? 

Jonkin verran, toki nykyisessä tehtävässäni enemmän sisäisiltä asiakkailtamme.

Kuvia