Mukava työharjoittelupaikka

Olin työssäoppimisjaksolla ravintola Provencalessa 5 viikon ajan. Pidin paikasta erittäin paljon! Sisustus oli tumman sävyinen ja kotoisa, ja työkaverit olivat kivoja ja juttua riitti. Menu tuntui aluksi loputtomalta, koska vaihtoehtoja oli niin monia ja tuntui mahdottomalta muistaa mitä ateriat sisälsivät ja mitkä viinit sopivat mihinkin ruokaan. Pizzojakin oli listalla paljon, jotka tarjoilijat tekivät itse (myös pizzataikina tehtiin itse, eikä käytetty mitään pakastepohjia! NAM)
Provencale on ollut Keravalla aika pitkään, ja tietääkseni se on Keravan vanhin ravintola. Vaikka muita ravintoloita on tullut ja mennyt, Provencale on pysynyt, enkä yhtään ihmettele miksi. Työt oli jaettu hyvin tarjoilijoiden ja kokkien välillä. Tarjoilijat tekivät jälkiruoat ja pizzat, ja tottakai huolehtivat salista ja tarjoilivan ruokaa, kun taas kokki teki kaiken muun ruokapuolen. Ruoka oli täyttävää ja aivan mainiota! Kaikin puolin paikka oli erittäin tehokas ja toimiva pieni ravintola, johon menisin mielelläni uudestaan töihin!
-Enni

Kuvia