Upea ruokalista 1970-luvulta

Rantasipi Summassaari oli ensimmäinen ravintolakokemukseni niin asiakkaana kuin työntekijänä.
Ravintolan taso oli korkea, ruokapalvelut laajat ja monipuoliset. Keittiö valmisti ruoat alusta alkaen, kastikkeet keitettiin, liemet valmistettiin ja juurekset kuorittiin, talon omasta leipomosta ruokaleipä ja leivonnaiset. Runsaat leikkelepöydät rakennettiin ja asiakkaita kävi eri maista eniten saksalaisia, ruotsalaisia ja englantilaisia ja tietenkin myös suomalaisia. Ulkomailta tuli jopa suuria perheitä useana vuonna peräkkäin kesälomalle mökkikylään, viekkoihin asumaan.

Sisustus ja ruokalistat oli upeita, ruokalistat Matti Louhen kuvittamat.

Sain erinomaisen opin ja kokemuksen työuralleni, kiitos.
-mp

Kuvia